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Food Services welcomes a new Registered Dietitian joining the team!

Food Services welcomes a new Registered Dietitian joining the team!

Welcome Dahlia Abou El Hassan!

Dear Colleagues,

Please join me in welcoming Dahlia Abou El Hassan to Food Services and the YU Eats program.  Dahlia joined us on August 2, 2022 as our inaugural Registered Dietitian.

Along with her Master of Science, Foods and Nutrition, Dahlia’s almost decade of experience within the healthcare and food sectors highlights her commitment to enhancing the community’s dining experience through tailored nutrition and innovative culinary programs.  She is a published author and continues to volunteer her time as a research manuscript reviewer with the Canadian Journal of Dietetic Practice and Research.

In this new role, Dahlia will contribute her expertise to the development of YU Eats’ menus and build nutrition and dietetic programming to advance Food Services’ commitment to quality, wellness and sustainability.

Sincerely,

Tom Watt

Director, Food Services


Chers collègues,

Veuillez vous joindre à moi pour accueillir Dahlia Abou El Hassan au sein des Services alimentaires. Dahlia s’est jointe à nous le 2 août 2022 comme étant la première diététicienne agréée.

En plus d’une maîtrise en sciences de l'alimentation et de la nutrition, Dahlia a près de dix ans d'expérience dans le secteur des soins de santé et de l'alimentation, qui souligne son engagement à améliorer l’expérience de notre communauté alimentaire grâce à des programmes nutritionnels et culinaires innovateurs.  Elle a publié plusieurs articles et continue de dévoue son temps comme examinatrice de manuscrits de recherche pour le « Canadian Journal of Dietetic Practice and Reseach. »   

Dans ce nouveau rôle, Dahlia apportera ses connaissances pour élaborer des menus de « YU Eats » et mettra en place un programme diététique qui favorise la nutrition pour soutenir l'engagement des services alimentaires d’une qualité, de bien-être et de durabilité de ses services.

Sincèrement,

Tom Watt

Directeur, Services alimentaires